Coronamaatregelen

Coronamaatregelen

Door de aangescherpte maatregelen van de overheid willen wij jullie op de hoogte brengen welke maatregelen wij de komende periode zullen hanteren in de praktijk. 

  1. Wij schudden geen handen meer en ontsmetten na elke klant alle klinken, oppervlakken en de pinautomaat.
  2. Wegens hygiënische redenen aanvaarden wij enkel nog pinbetalingen.
  3. Indien u ziek bent of lichte symptomen vertoont, gelieve dan niet naar de praktijk te komen. Probeer voor spoedgevallen vervanging te regelen.
  4. Gelieve maar met maximum één persoon per huisdier naar de praktijk te komen. Indien er reeds twee klanten binnen zijn, vragen wij u om even buiten de praktijk te wachten.
  5. Probeer ten alle tijden de minimumafstand van 1,5 meter te bewaren. In de spreekkamer zal de dierenarts, tijdens het onderzoek, uw dier zelf vasthouden. Indien dit niet mogelijk is, dan zullen wij u vragen om u dier te overhandigen en mag u even wachten in de wachtkamer.

Voor volgende specifieke afspraken gelden volgende regels:

Assistente- , HZP- en gratis controles: deze zullen voorlopig niet meer doorgaan. HZP klanten behouden weliswaar hun voucher.
Nagels knippen en anaalklieren ledigen: deze zullen voortaan zonder eigenaar gebeuren.
Vaccinaties: bij oudere honden/katten kunnen vaccinaties uitgesteld worden. Bij jonge dieren en konijnen adviseren wij om de vaccinaties niet uit te stellen.
Operaties: Het is niet meer mogelijk om tijdens de narcose bij uw huisdier te blijven. Daarnaast vragen wij of u de narcose-vragenlijst, die u via mail ontvangt, ons een dag van te voren door te mailen of bellen.
Euthanasie: Bij het afscheid van uw dier mag er voortaan maar één persoon bij blijven.
Visites: Wij doen momenteel geen visites meer.

Deze maatregelen zijn nodig om uw en onze gezondheid te beschermen. Wij hopen dat we nu iedereen voldoende op de hoogte hebben gebracht en wensen iedereen een goede gezondheid toe. 

Dierenkliniek Nederweert