Vacatures & stage

Bij Dierenkliniek de Wijher

Dierenkliniek de Wijher is een erkend leerbedrijf voor beroepspraktijkvorming in de middelbare beroepsopleidingen, tevens staan wij geregistreerd bij Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Studenten van de opleiding paraveterinair dierenartsassistent(e) kunnen bij onze praktijk de mogelijkheid krijgen om stage te lopen.

Wie zijn wij?

Dierenkliniek de Wijher is een gezelschapsdierenpraktijk met onder andere een uitgebreid in-huis laboratorium, digitale röntgen-, echoapparatuur en gas-anesthesie. We vormen een hecht team van meerdere dierenartsen die ondersteunt worden door een aantal dierenartsassistentes.

Hoe ziet een stage bij ons er uit?

De dagelijkse werkzaamheden van een stagiaire bestaan grotendeels uit het assisteren tijdens de spreekuren en operaties, laboratoriumonderzoeken, röntgenfoto’s maken en eventueel baliewerkzaamheden. Daarnaast ondersteunen ze de paraveterinaire in de dagelijkse taken zoals bijvullen van voorraad, verzorgen van opnamepatiënten en het schoonmaken van de praktijk. Je kunt in onze kliniek alles leren wat je voor je opleiding moet kunnen.

Wat zoeken wij in een stagiaire?

Het kennisniveau is niet het belangrijkste, maar je inzet en motivatie tijdens de stageperiode wel. Wanneer je 100% inzet toont, krijg je ook alle kansen om veel te leren. Er wordt ook van je verwacht dat je zelfstandig kunt werken.

Stagelopen in ons team?

Heb je interesse om stage bij ons te lopen, mail dan je motivatiebrief en CV naar ons door naar info@dierenkliniekdewijher.nl. We nemen dan contact op met je voor het inplannen van een meeloopdag.

Vacatures

Vacatures

Wil jij werken bij Dierenkliniek De Wijher? Bekijk onze openstaande vacatures.