Dominique Hilgers

Paraveterinair

Dominique Hilgers - Paraveterinair
Dominique Hilgers Paraveterinair

Hallo, mijn naam is Dominique Hilgers, woon in Herkenbosch en ben sinds 24 februari 2020 als paraveterinair werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Lintjeshof, nu Dierenkliniek Nederweert en Dierenkliniek De Wijher. Na elf jaar in een andere kliniek werkzaam te zijn geweest, waar ik veel ervaring heb opgedaan, was het in 2020 tijd voor nieuwe uitdagingen en ervaringen. Sindsdien werk ik hier met veel plezier!

Ik ben vooral werkzaam in Roermond en een enkele keer kun je me in Nederweert tegenkomen.

Mijn speciale interesses gaan uit naar knaagdieren en konijnen.

Het liefst werk ik naast de dierenarts in de operatiekamer en in de recovery. Geen enkele operatie of patiënt is hetzelfde, wat voor mij het uitdagends en leukst is aan dit werk.

Ook het persoonlijke contact met en de individuele wensen van de baasjes vind ik belangrijk. Iedere patiënt en baasje moet zich goed voelen tijdens het bezoek aan onze praktijk.

Verder ben ik vaak te vinden aan de balie of spreken we elkaar aan de telefoon.

Bij mij thuis woont een lieve Australian shepherds waar ik in mijn vrije tijd graag een stuk mee ga wandelen in het bos. Ook heb ik vier katten. Gelukkig kunnen hond en kat bij mij thuis prima met elkaar overweg.

In de tuin leven nog vier konijntjes, twee koppeltjes met ieder hun eigen woongebied. Ze maken de tuin een stuk gezelliger.

Verder breng ik tijd door met mijn vriend die ook een grote dierenvriend is. Ik vind het leuk om met een vriendin iets leuks te ondernemen en ga graag de natuur in. Ook kan ik genieten van een goede film, lekker eten of van gewoon een knusse avond. Maar de dieren zijn mijn grootste passie.

Samen met het team van Dierenkliniek De Wijher zorg ik met veel plezier voor uw huisdieren!

Graag tot ziens in de praktijk!