Manon Evers

Paraveterinair

Manon Evers - Paraveterinair
Manon Evers Paraveterinair

Hallo, Mijn naam is Manon Evers. Ik woon samen met mijn vriend in Swalmen. Sinds mei 2021 ben ik werkzaam bij Dierenkliniek Nederweert en Dierenkliniek de Wijher (voorheen Lintjeshof gezelschapsdieren).

Van kleins af aan ben ik altijd al een dierenvriend geweest en thuis had ik ook al verschillende huisdieren. Dit is ook de reden dat ik een opleiding dier en management ben gaan doen. Na mijn afstudeerstage in 2013 ben ik in een dierenartspraktijk terecht gekomen. Dit beviel mij zo goed dat ik een opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente ben gaan doen. Deze opleiding heb ik in 2017 afgerond aan het groenhorst college in Barneveld.

Sinds kort kunt u mij dus tegenkomen in Roermond en misschien in de toekomst ook in Nederweert.

Het leukste van mijn baan vind ik de afwisselende werkzaamheden, de verzorging van de dieren en het adviseren en te woord staan van de eigenaren. Het geeft ontzettend veel voldoening als dier en eigenaar tevreden de kliniek verlaten.

Naast mijn werk ben ik thuis vaak te vinden bij mijn huisdieren. Ik heb drie honden, twee konijnen en een aantal kippen. Daarnaast heb ik ook liefde voor reptielen, met name landschildpadden hebben een speciaal plekje in mijn hart. Het is dan ook niet meer dan logisch dat u deze ook bij ons thuis aantreft. In mijn vrije tijd doe ik dan ook niets liever dan lekker buiten in de tuin vertoeven met mijn huisdieren. Daarnaast vind ik het heerlijk om te gaan wandelen, joggen, fietsen of zwemmen met de honden. Naast mijn werk en dieren onderneem ik ook graag leuke dingen met vrienden en familie.