Trimsalon

Professionele vachtverzorging

Bij Dierenkliniek de Wijher kunt u terecht voor een volledige trimbeurt voor uw hond of kat. De trimsalon is voorzien van trimtafels, een professionele föhn en alle benodigdheden om uw huisdier te trimmen, airconditioning is ook aanwezig in onze salon. Tevens hebben wij een bad dat in hoogte verstelbaar is om uw huisdier te kunnen wassen. Het bad is zo uitgerust dat we uw huisdier kunnen vastmaken in het bad, dit zorgt voor meer veiligheid tijdens het wassen. Trimmen gebeurt uitsluitend op afspraak. Uw kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met de praktijk, dit kan op ons telefoonnummer 0475 - 35 79 00. Houdt er rekening mee dat de trimsalon een volle agenda heeft, het is raadzaam tijdig een afspraak in te plannen.

Trimsalon KAT

Bij Dierenkliniek de Wijher kunt terecht voor het trimmen van uw kat. Dit gebeurt uitsluitend op afspraak. U kunt ons bereiken op: 0475 - 35 79 00.

 

Trimsalon HOND

Momenteel is het niet mogelijk een afspraak te maken voor uw hond. Houd de website in de gaten wanneer we deze service weer aan kunnen bieden.

Te huur: compleet ingerichte trimsalon

Voor de professionele vachtverzorging van honden ontmoeten wij graag een zelfstandige, enthousiaste, positieve Trimmer / Trimster. Voor meer informatie kun je ons altijd bellen, 0475 - 35 79 00.